Amuse-Bouche

Nok z bylinkové ricotty s kousky pečené papriky
Nocke aus Kräuterricotta mit Stückchen gebackener Paprika
Dumpling from herb ricotta with small piece of baked pepper

 

Předkrm  |  Vorspeisse  |  Starter

Tartar z červené řepy s kozím sýrem a balsamicovou redukcí
Rote Rübe Tartar mit Ziegenkäse und Balsamico
Beetroot tartar with goat’s cheese and Balsamico
 

Ryzlink Vlašský, Pavlov, Kabinet, Czech Rebulic

 

Polévka |  Suppe  |  Soup

Silný hovězí vývar s masem a máslovou zeleninou
Kraft-Rinderbrühe mit Fleisch und Buttergemüse
Strong broth of beef with meet and butter vegetable

Rosé, Pavlov, Kabinet, Czech Rebulic

 

Hlavní chod  |  Hauptgericht  |  Main course

Kuřecí prsíčko s parmazánovým risottem a grilovanou cuketou
Hühnersteak mit Parmesan-Risotto und gegrillte Zucchini
Chicken steak with Parmesan Risotto and grilled courgette

Pinot Grigio, D.O.C., Veneto, Italy

&

Hovězí roštěná s pečenými Grenaille bramborami na rozmarýnu a omáčkou z červeného vína
Roastbeef mit gebackene Grenaille Kartoffeln mit Rosmarin und Rotweinsauce
Rib eye wiht baked Grenaille potatoes with rosemary and red wine sauce

Chateau Peychaud Cuir, Bordeaus, France

 

Dezert  |  Nachtisch  |  Dessert

Čerstvé jahody s omáčkou Sabayone
Frische Erdbeeren mit Sabayone Sauce
Fresh strawberries with Sabayone sauce
Valdobbiadene Prosecco Superiore D.O.C.G., Veneto, Italy

 

Cena |  Preis |  Price

1 440 CZK / osoba vč. vína / Person inkl. Wein / person incl. wine

1 160 CZK / osoba bez vína / Person ohne Wein / person without wine

 

Contact information

Address:

1. máje 757/29
460 07 Liberec
Czech Republic

+420 608 822 822
imperial@pytloun-hotels.cz

Social networks

Follow us to keep updated about news and current events.

Contact form

* All fields are mandatory

Working...